Most, hogy a második évad hivatalosan is zöld utat kapott, biztossá vált, hogy folytatódik Sandman és a Végtelenek családjának története.

Augusztusban érkezett meg a Netflix kínálatába a Neil Gaiman kultikus és meghatározó képregényklasszikusán alapuló Sandman: Az álmok fejedelme, amelyre mintegy három évtizedet kellett várniuk a rajongóknak. Gaiman kitartóan, foggal-körömmel harcolt a rossz adaptációs ötletek ellen, és milyen jól tette, ugyanis a netflixes feldolgozásnak még a képregény legelvetemültebb rajongóit is sikerült meggyőznie – többek között minket is megvett kilóra.

A Netflix ügyesen húzta a rajongók agyát a sorozat kapcsán, most azonban végre hivatalosan is berendelték a második évadot, így mindenki megnyugodhat, legalábbis ami a folytatást illeti. Az epizódok számát és a történet részleteit továbbra is titokban tartja a streamingszolgáltató.

„Meghökkentő történetek várnak Morpheusra és a többiekre (nem beszélve a többi Végtelenről, akiket mindenkinek meg kell ismernie). Senki sem örül ennek jobban, mint a Sandman szereplőgárdája és stábja: ők a Sandman legnagyobb rajongói. És most itt az ideje, hogy visszatérjenek a munkához. Nagy családi kajálás várható. Lucifer pedig alig várja, hogy Morpheus visszatérjen a pokolba…” – írta Gaiman, aki maga is tevékenyen részt vett az első évad munkálataiban, és ez a következő etap esetében sem lesz másként.

A netflixes széria első évada a Prelűdök és noktürnök és A babaház című köteteket dolgozza fel, melynek középpontjában Morpheus, másnéven Sandman áll, aki annak a szürreális birodalomnak az ura, ahová akkor utazunk, amikor álomra hajtjuk a fejünket. Ha bővebben is olvasnál a sorozatról, az első évadról szóló írásunkat alább találod.

Elvont, kusza képzelgés a Netflix új fantasy sorozata, de mi pont ezért szeretjük – Sandman kritika

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét