Már több mint 67 ezer ember írta alá a petíciót, hogy ezzel fejezze ki: nem ért egyet azzal, hogy Henry Cavill nélkül jön a Vaják negyedik évada. 

Bombaként robbant a hír, hogy a negyedik évadtól Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth játssza majd a Vaják című sorozat főszereplőjét, Ríviai Geraltot, akit eredetileg Henry Cavill formált meg. „Sajnos a negyedik évadban leteszem a medálomat és a kardjaimat. Helyettem a nagyszerű Liam Hemsworth fogja felvenni a Fehér Farkas-köpenyt” – mondta a színész. Hemsworth (Luke és Chris Hemsworth testvére) pedig természetesen hálás a lehetőségéért, megtiszteltetésnek érzi, hogy eljátszhatja Ríviai Geralt szerepét.

A sorozat rajongóinak egy része azonban nem örül a váltásnak, a Change.org-on még egy petíciót is elindítottak annak érdekében, hogy a Cavill folytassa a Vaják sorozatot. Emellett az aláírók a teljes írói gárda leváltását is szorgalmazzák.

Hogy mi az oka Cavill távozásának, arról hivatalos megerősítés még nem érkezett, ám egyes feltételezések mellett közrejátszhatott az is, hogy a sztárnak állítólag több alkalommal is konfliktusa volt a készítőkkel. Ennek feltételezett oka, hogy a színész úgy érezte, az írók nem kezelik kellő tisztelettel az adaptálandó műveket, és mivel ő maga nagy rajongója Sapkowski világának, nagyon nehezen viselte, hogy ily módon nyúlnak az alapanyaghoz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét