Olivia Wilde második rendezése, a Nincs baj, drágám (angolul Don’t Worry Darling) immár bárki számára szabadon elérhető az HBO Max felületén. 

A Warner Bros. filmjei 45 nappal a mozipremier után kerültek fel az HBO Max kínálatába – így volt ez a Batman és a legújabb Legendás Állatok-film, a Dumbledore titkai esetében is. Miután azonban a Warner összeolvadt a Discoveryvel, kiderült, hogy a cég eseti alapon dönt majd arról, hogy egyes Warner-filmek mikor debütálhatnak a streamingfelületen. Ez volt az oka annak, hogy az Elvis-film is a vártnál egy hónappal később, szeptember 9-én érkezett meg a felületre.

Olivia Wilde, a színésznőből lett rendező botrányokkal tarkított filmje, a Nincs baj, drágám is a Warner égisze alatt készült, így okkal bizakodhattunk benne, hogy a premier után (szeptember 22.) nem sokkal a streamingszolgáltatón is elérhetővé válik. Szerencsére nem kell már tovább várni, ugyanis november 7-én, azaz a mai nappal a legújabb Warner-mozi is bekerült az HBO Max kínálatába.

Aki esetleg lemaradt volna, Wilde rendezését több botrány is kísérte: Harry Styles össze-vissza nyilatkozott, Florence Pugh nem volt hajlandó promózni a filmet, a rendező pedig szavahihetetlenné vált a Shia Labeouf-mizériát követően. A sztori egyébként az ötvenes években játszódik egy olyan közösségben, amelyet egy rejtélyes kísérleti cég, a Victory irányít. A nőknek látszólag nincs más dolguk, mint tisztán tartani a házat, finomakat sütni-főzni, és vakon bízni férjeikben, akik a szigorúan titkos Victory Projecten dolgoznak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét