Az elképesztő népszerűségnek örvendő Az éhezők viadala-filmsorozathoz előzményfilm készül a fiatal Coriolanus Snow karakterével a főszerepben.

Suzanne Collins 2010-ben A kiválasztott című regénnyel fejezte be Az éhezők viadala-trilógiát, majd 2020-ban egy előzményregényt is kiadott a történethez Énekesmadarak és kígyók balladája címmel. Ehhez készít most feldolgozást a korábbi Az éhezők viadala-filmeket is jegyző Francis Lawrence, amely jövő ősszel, 2023. november 17-én érkezik majd a mozikba.

Augusztusban az első hivatalos jelentfotót is megkaptuk, amelyen Tom Blyth és Rachel Zegler látható, mint a fiatal Coriolanus Snow és Lucy Gray Baird. A színésznő most pedig arról adott hírt a Twitteren, hogy a film forgatási munkálatai végetértek.

Az Énekesmadarak és kígyók balladájának középpontjában a 18 éves Coriolanus Snow áll, akinek mentorként kell helyt állnia a tizedik Éhezők Viadalán. Ez azonban közel sem egyszerű feladat, mivel a zűrös 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia, ráadásul Snow-nak különösen fontos a győzelem: ezzel szeretné visszaszerezni a Capitolium kegyeit a családjára számára.

Zegler és Blyth mellett olyan színészek tűnnek majd fel a filmben, mint Viola Davis vagy Caesar Flickerman, de szerepelni fog benne az Emmy- és Golden Globe-díjas Peter Dinklage, aki elsorban a Trónok harca Tyrionjaként lehet ismerős a nagyközönség számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét