Hamarosan jön a Netflixre az Addams-család kislányát fókuszba állító Wednesday című sorozat, amelyhez a tegnapi napon érkezett egy kulisszák mögé bepillantást engedő kedvcsináló videó is. 

A novemberi hónap egyik legjobban várt sorozata a Tim Burton nevével fémjelzett Addams family spin-off, amely a galád család morcos kislányáról, Wednesday Addamsról fog szólni. „Számomra Szerda egy tipikus kívülálló” – mondja Burton a kulisszák mögötti videóban. „A műsor egyik legszórakoztatóbb része, hogy létrehoztunk egy kivülállóaknak szóló intézményt, amely remekül illik az Addams family világába.

A Nevermore Akadémia megalkotása során a készítők a klasszikus, gótikus stílusjegyeket tartották szem előtt, miközben olyan „ínyencségeket” is elhelyeztek az épületben, mint a Medúza ihlette kandalló, a jég jeti vagy a vízbe fúlt Ophelia szobor. Emellett természeten a legkülönfélébb természetfeletti lények nyüzsögnek az iskola falain belül: szirének, gorgonok és pszichét befolyásoló diákok, de klikkesedő vámpírokból és vérfarkasból sem lesz hiány.

Aki esetleg lemaradt volna, a történet szerint a tinédzser Wednesday Addamst a szülei a már említett Nevermore Akadémiára küldik tanulni, hogy végre kellőképpen kibontakoztathassa természetfeletti képességeit. Csakhogy a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen, ráadásul más egyéb dolgok is nehezítik a halállal megszállottan foglalkozó lány életét: nyomozni kezd egy rejtélyes sorozatgyilkos után, és egy régi, családját sújtó titokra is választ igyekszik találni.

A nyolc részes első évaddal érkező Wednesday november 23-án (igen, szerdán) debütál a Netflix streamingszolgáltaón.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét