A Welcome to Derry című horrorsorozat Pennywise eredetéről fog szólni, és az HBO Maxon fog debütálni. 

Stephen King egyik legismertebb regénye, az Az 2017-ben kapott új adaptációt, amely kifejezetten magasra tette a mércét, hiszen amellett, hogy a pénztáraknál is jól teljesített, nagyon jó kritikát is kapott. Két évvel később meg is érkezett a folytatás, az Az – Második fejezet, ami már jóval gyengébb feldolgozás lett, nem sikerült felérnie az elvárásokhoz.

Idén márciusban érkezett a hír, hogy az Az első és második részét jegyző Andres Muschietti továbbra is lát fantáziát a rettegett bohóc karakterében, és egy sorozat formájában szeretné tovább bővíteni a King elméjéből kipattant horrorvilágot. Muschietti nővérével, Barbara Muschiettive-vel és Jason Fuchs-szal a jelenleg Welcome to Derry névre keresztelt sorozat executive producerei, továbbá a történetért is ők hárman felelnek.

Az amerikai IGN most arról adott hírt, hogy a sorozat showrunnere az előbb említett Jason Fuchs lesz Brad Caleb Kane-nel karöltve, aki többek között a tavasszal debütált Tokyo Vice-hoz és a Harcos című harcművészeti krimisorozathoz is írt epizódokat.

Arról nincs információ, hogy pontosan miről fog majd szólni a Welcome to Derry, továbbá arról sem tudni, hogy Bill Skarsgård visszatér-e a gyilkos bohóc szerepébe, annyi bizonyos csupán, hogy a történet az 1960-as években veszi majd kezdetét, és alapvetően Pennywise eredetéről fog szólni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét