Az üveghagyma alcímmel érkezik a Tőrbe ejtve folytatása, amelyben a Daniel Craig által megformált detektív, Benoit Blanc a görög tengerparton nyomoz. 

Rian Johnson 2019-es modern, Agatha Christiehangulatú krimijét szerette a közönség, így nem volt kérdés, hogy készül belőle második rész is. A sztori Görögországban fog folytatódni, ahol is Benoit Blanc az elsőtől teljesen független ügyet old majd meg szürke kis agysejtjei segítségével. Egy Miles Bron nevű techmilliárdos vendégeket hív magánszigetére, hogy egy őrült gyilkosos játékban részt vegyenek. Ám ahogy az lenni szokott, a játék szép lassan véresen komollyá válik, és itt kerül a képbe az éles eszű és szemű nyomozó, Benoit Blanc, aki az illusztris vendégsereggel érkezett a szigetre.

A Tőrbe ejtve: Az üveghagyma karácsony előtt egy nappal, december 23-án kerül fel a Netflixre, most pedig megérkezett az első teljes értékű előzetes is hozzá, íme:

Mint látható is, a második részben sem lesz hiány A-listás színészekből: Edward Norton, Kate Hudson, Dave BautistaEthan Hawke, Janelle MonáeLeslie Odom Jr.Kathryn HahnJessica Henwic, Madelyn Cline is szerepelni fog a filmben – a főszereplőt játszó Daniel Craig mellett, természetesen. A film írója és rendezője az a Rian Johnson, aki a Looper – A jövő gyilkosa és a Beépülve filmeket is rendezte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét