Charles Dickens 1846-ban megjelent klasszikusa, a Karácsonyi ének animációs mese formájában tér vissza a Netflixre. 

Alig múlt Halloween, de a streamingszolgáltatók már gőzerővel készülnek az ünnepekre, hogy hamarosan cukormázas karácsonyi filmek garmadáját zúdítsák a nézőkre. Természetesen a Netflix sem képez ez alól kivételt, a napokban érkezett például Lindsay Lohan nagy visszatérő filmje is, a Falling for Christmas, amelyben a 2000-es évek tinisztárja egy elkényeztetett örökösnőt játszik, aki síbalesetet szenved, és amnéziás lesz. Azonban a streamingszolgáltató egyik nagy dobása Charles Dickens klasszikusának animációs feldolgozása lehet, amelyhez a napokban megkaptuk az első hangulatos kedvcsinálót is.

Scrooge: Karácsonyi ének főszereplője egy fösvény, lelketlen milliomos, Scrooge, aki utál mindent, ami a karácsonyhoz és az ünnepekhez fűződik. Egyik éjszaka megjelenik a házában évekkel korábban elhunyt üzlettársa szelleme, és azt mondja neki, hogy lelketlensége miatt karácsony előtt három másik szellem látogatja majd meg. Scrooge-nak egytelen lehetősége maradt, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével.

A szereplőknek olyan nevek kölcsönzik a hangjukat, mint Luke Evans (Szépség és a Szörnyeteg), Olivia Colman (A korona) és Jessie Buckley (Ők) és Jonathan Pryce (A korona ).

A Scrooge: Karácsonyi ének december 2-án érkezik a Netflix felületére.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét