Hangulatos, hátborzongató nyitó videót tett közzé a Netflix a hónapban érkező Wednesday Addams sorozattal kapcsolatban. 

Az amerikaiak egyik kedvence ünnepe, Háladás előtt egy nappal, november 23-án érkezik a Netflixre az Addams family lányáról szóló sorozat, a Wednesday, amely a címszereplő tinédzser éveit követi nyomon. A történet szerint Wednesday egy bentlakásos iskolában kezdi meg az új esztendőt, ahol a természetfeletti képességeit latba vetve igyekszik fény deríteni egy brutális gyilkosságsorozatra, valamint egy családját érintő régi titokra is keresi a választ.

A Netflix a napokban közzé is tette a Wednesday nyitó videóját, amely alapján kellően hangulatos szériának nézhetünk majd elébe – igaz ez eddig sem volt különösebben kérdés.

A címszereplőt az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő Jenna Ortega fogja alakítani, akit többek között a Sikoly ötödik részében, a Ti West-féle X-ben és a Netflix nagysikerű Te sorozatában is láthattunk. A filmben emellett olyan sztárok is felbukkannak, mint Catherine Zeta-Jones és Luis Guzman – előbbi a Morticiát, utóbbi a férjét, Gomezt alakítják alakítja, továbbá a Trónok harca és a Sandman sztárja, Gwendoline Christie is felbukkan a szériában, ő a Nevermore Academy igazgatóját és egyben Morticia egykori nemezisét formálja meg. Emellett színre lép még a trailerben Christina Ricci is, aki az 1991-es és 1993-as Addams Family-filmekben keltette életre a kislányt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét