Francis Lawrence rendező szerint az első Constantine-filmben visszafogták magukat, a másodikban már nem követik el ugyanezt a hibát. 

Egy ideje már suttogtak arról, hogy a DC képregényuniverzum egyik legkülönlegesebb szereplője, John Constantine újra visszatérhet a képernyőre, szeptember végén pedig bizonyosságot is nyert a dolog: zöld utat kapott a démonvadászról szóló film folytatása, egyúttal az is kiderült, hogy a John Wick-filmekkel újra szárnyra kapó Keanu Reeves alakítja majd a címszereplőt.

A Constantine direktora, Francis Lawrence egy interjú keretein belül arról beszélt a The Wrap-nek, hogy a filmet eredetileg PG-13-nak tervezték (13 évnél fiatalabbaknak nem ajánlott), viszont a durvább jelenetek miatt végül mégis R-besorolást kapott (17 éven aluliak csak szülői felügyelettel nézhetik meg). Lawrence szerint kár volt visszafogniuk magukat, brutálisabb jeleneteket is belepakolhattak volna a filmbe, akkor is az R-besoroláson belül maradtak volna.

A tanulságot mindenestere levonták, Lawrence ugyanis azt mondta, hogy a maga részéről az a terv, hogy egy kamu R-besorolású Constantine helyett ezúttal egy igazi R-besorolású filmet fognak készíteni, olyat, amilyet a nézők már az első film esetében is látni szerettek volna.

Hogy a történet szempontjából mi várható, mikor kezdődhetnek a forgatási munkálatok és Keanu Reeves mellett kik bukkannak fel majd a folytatásban, egyelőre semmit sem tudni. Öröm az ürömben, hogy aki nem látta az első filmet, bőven lesz ideje bepótolni ezen hiányosságát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét