A Neveletlen hercegnő 3 forgatókönyvéért a Reacher és a Quantum Leap – Az időutazó sorozatok írója, Aadrita Mukerji felel Debra Martin Chase-szel karöltve. 

Több mint 20 év telt el azóta, hogy a Disney bemutatta a Neveletlen hercegnő című romantikus vígjátékot, amely az akkor 18 éves Anne Hathaway számára is meghozta a nagy áttörést. A Neveletlen hercegnő nem saját ötleten alapult, Meg Cabot regényfolyamát dolgozták át, amelyben egy átlagos, tizenéves lány, Mia Thermopolis a főszereplő. Miát egy nap meglátogatja sosem látott nagymamája (Julie Andrews), akiről kiderül, hogy Genovia hercegnője, és azért jött, hogy átadja unokájának, Miának a trónt. A film nagy siker lett, 165 millió dollárt hozott a kasszára, így 2004-ben folyatást is kapott Nevetlen hercegnő: Eljegyzés a kastélyban címmel.

Nem világos, hogy Anne Hathaway visszatér-e a szerephez, de korábban úgy nyilatkozott, hogy támogatja a harmadik rész ötletét, így minden esély megvan rá, hogy a színésznő újra eljátssza Miát. Úgy tudni, a film nem reboot lesz, hanem a korábbi történetek folytatása.

Debra Martin Chase ismét producerként lesz jelen, Melissa Stack, A csajok bosszúja és a Keresztanyu filmek forgatókönyvírója pedig executive producerként dolgozik majd a filmen.

Hogy miről fog szólni a történet és pontosan mikorra várható a folytatás, arról egyelőre semmit sem tudni. Addig is lesz idő arra, hogy aki még nem látta az első kettő részt, az pótolni tudja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét