J. K. Rowling legújabb Cormoran Strike-kötete, A Koromfekete szív november végén érkezik a könyvesboltok polcaira. 

J. K. Rowlingot sokan ismerik és szeretik, elsősorban természetesen a nagysikerű, hétkötetes Harry Potter-könyvsorozat miatt. Kevesen tudják ugyanakkor, hogy a nagysikerű írónőhöz egy izgalmas krimisorozat is köthető, melynek első kötete még 2013-ban jelent meg itthon Kakukkszó címmel. A szerző a mai napig írói álnéven jelenti meg krimiregényeit, de persze mostanra már mindenki tudja, hogy a Robert Galbraith név mögött a nagyszerű J. K. Rowling rejtőzik.

A GABO kiadónál most egy újabb, szám szerit a hatodik Cormoran Strike-kötet jelenik meg, a The Ink Black Heart, amely magyarul A Koromfekete szív címet kapta. A történet szerint Robin Ellacott magánnyomozót felkeresi Edie Ledwell, a népszerű internetes rajzfilmsorozat, a Koromfekete szív egyik alkotója, aki azt állítja, hogy egy „Anomie” álnevű, rejtélyes alak a neten keresztül pokollá teszi az életét. Robin úgy dönt, hogy az eset a nyomozóiroda hatáskörén kívül esik, és már épp megfeledkezik az egészről, amikor szembejön vele egy hír, hogy a nőt meggyilkolták a Highgate temetőben, éppen ott, ahol a Koromfekete szív is játszódik. Robin és társa, Cormoran Strike az Anomie utáni nyomozás kellős közepén találja magát, amely a szokásosnál is jóval szövevényesebb és veszélyesebb ügynek ígérkezik mindkettejük számára.

Fotó: Gabo/ Facebook

A kötet várhatóan november 30-án jelenik meg, de már előrendelhető a kiadó hivatalos webshopjából, a cikk írásának pillanatában 5 593 forintos kezdeményes áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét