A L’Oréal otthoni hajfestési megoldása, a Colorsonic bekerült a TIME „2022 legjobb találmányai” közé.

Már szinte hagyománynak számít, hogy a TIME munkatársai összeállítják azt a százas listát, amely az adott év legjobb találmányait szemlézi. Idén sem volt ez másképp, az ötleteket ezúttal is több szempont alapján értékelték, beleértve a kreativitást és a hatékonyságot. Ezúttal is több kategóriában hirdettek győztest, a L’Oréal hajfestési kütyüje a beauty tech témakörben érdemelt díjat.

Az öt éven át fejlesztett Colorsonic a koronavírus- járvány idején indult útjára, amikor a fogyasztók megtapasztalták a kihívásait egy olyan otthoni hajfestési folyamatnak – nevezetesen a hajfestés során hagyott rendetlenséget és a hajfestés nehézségeit, például a hajfesték felvitelét a nehezen hozzáférhető helyekre -, amely gyakorlatilag változatlan maradt évtizedek óta.

A Colorsonic újrahasznosított műanyagot, újrafelhasználható kesztyűket tartalmaz és kevesebb szállításhoz köthető csomagolást eredményez. A fejlesztést a januári CES előtt mutatták be, és a 2022-es konferencián a CES Innovációs Díj kitüntetését is elnyerte a L’Oréal újítása.

Ez a harmadik egymást követő év, hogy egy L’Oréal beauty tech termék a TIME legjobb találmányok listájára kerül: 2021-ben a Water Saver, 2020-ben pedig  Perso érdemelte ki a megtisztelő címet. A Colorsonic várhatóan 2023-ban lesz elérhető a fogyasztók számára az Egyesült Államokban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét