Az Az előzménysorozata körül továbbra is nagy a titkolózás, annyi bizonyos, hogy a gyilkos bohóc eredete áll majd a középpontban.  

Idén márciusban érkezett a hír, hogy az Az első és második részét jegyző Andres Muschietti egy előzménysorozat formájában kívánja tovább bővíteni a Stephen King regényén alapuló horrorvilágot. Hogy pontosan miről fog szólni a történet, és kik játsszanak majd benne, arról semmit sem tudni, annyi bizonyos csupán, hogy a bohóc bőrbe bújt gonosz entitás, Pennywise eredetéről többet is megtudhatnak majd a nézők.

The Illuminerdi nevű portál bennfentes forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a Welcome to Derry címen futó sorozat a ’60-as években fog játszódni, és jelenleg egy 30-as éveiben járó fekete férfit keresnek az egyik szerepre, aki egy hazafias pilótát játszik majd. Emellett fiatal színészeket is castingolnak, akik egy baráti társaság tagjait fogják alakítani. A legérdekesebb viszont kétségkívül az, hogy a portál szerint Bill Skarsgård visszatér Pennywise szerepéhez, vagyis az 2017-es és 2019-es Az-filmekhez hasonlóan a svéd színész bújik majd a gyilkos bohóc bőrébe.

Bár ez valóban jól hangzik, fontos megjegyezni, hogy nem megerősített információkról van szó, éppen ezért, mint minden pletykát, érdemes fenntartásokkal kezelni. Az viszont biztos, hogy a sorozat showrunnere Jason Fuchs lesz Brad Caleb Kane-nel karöltve, aki többek között a tavasszal debütált Tokyo Vice-hoz és a Harcos című harcművészeti krimisorozathoz is írt epizódokat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét