A 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz sorozatból berendeltek egy harmadik évadot is. 

Mike White (Rocksuli, Narancsvidék) társadalmi szatírája 2021-ben indult, azóta is hatalmas siker, a most októberben kezdődött második évad pedig legalább olyan jó, mint az előző volt. A széria első évadában egy maroknyi gazdag, főleg fehér amcsi egy hawaii luxusszállodába látogat, hogy all-in-clusive módon eltöltsék a nyaralásukat, ami persze nem pont úgy alakul, ahogy eltervezték.

Az új felvonásban a szupergazdagok Szicíliába érkeztek, ugyanúgy egy luxusszállóba, egészen pontosan az olasz Fehér Lótuszba, és van két visszatérő szereplő is: a nagyon furcsa Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge, Stifler mamája), aki az első évadban azért megy a festői szépségű Hawaii-ra, hogy az óceánba szórja frissen elhunyt édesanyja hamvait, valamint Greg (Jon Gries), akivel a szigetországban ismerkedett meg, és aki immáron a férje.

A Variety a napokban arról számolt be, hogy zöld utat kapott a széria harmadik évada is, amely egy újabb vendégsereg luxusnyaralását követi majd nyomon. Hogy hol fog játszódni a történet és kik játszanak majd benne, egyelőre nem tudni. A második évad egyébként jelenleg is tart az HBO Maxon, a mai napon futott be a negyedik epizód a hétből. A sorozat ezúttal is kiválóan adagolja a feszültséget, és az előző évadhoz hasonlóan egyre szövevényesebbnek tűnő tragikomédia bontakozik ki a nézők szeme előtt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét