Greta Gerwig jövőre érkező Barbie-filmje 2023 egyik legjobban várt alkotása, amelyben Will Ferrell a játékgyártó cég CEO-ját formálja majd meg. 

Nyáron bejárták a világot azok a fotók, amelyeken Margot Robbie és Ryan Gosling látható rikító görkoris szerelésben. Mint köztudott, a Barbie-film forgatási munkálatai zajlottak éppen Los Angelesben, és nem kis tömeg verődött össze, hogy láthassa a két hollywoodi sztárt munka közben. Robbie és Gosling mellett azonban több nagy színész is szerepelni fog a Babie-világ ihlette produkcióban, többek között Will Ferrell is, aki a Mattel játékgyártó igazgatóját fogja alakítani.

Ez egy szeretetteljes tisztelgés a márka előtt, mégis nem is lehetne szatirikusabb. Egy elképesztő párbeszéd a férfi patriarchátusról és a nők társadalomban elfoglalt helyéről, arról, hogy miért kritizálják Barbie-t, és miért akar ennek ellenére még mindig minden kislány Barbie-val játszani. Amikor elolvastam, azt mondtam: »Ez fantasztikus«” – nyilatkozta Will Ferrell a Barbie-ról. A színész szerint a karakter, akit megformál, érzéketlen és furcsa egyszerre, és pont ettől lesz izgalmas eljátszani.

Hivatalos szinopszis egyelőre nincs, ám az a hír járja, hogy a történet arról szól majd, hogy Barbie-t kidobják Barbie Worldből, mert nem elég tökéletes, így az emberek között kell boldogulnia. A filmre sajnos sokat kell még várni, ugyanis 2023. július 21-én lesz csak a premier.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét