A MyWellness néven futó ízesített zab- és funkcionális kekszek az Auchan Magyarország tizenkilenc hazai áruházában érhetőek el novembertől.

A hazai snack piac legdinamikusabban növekvő szegmense a kekszek piaca, amely értékben a teljes kategória 42 százalékát, volumenben pedig 62 százalékát adja. Évente átlagosan 2,9 kilogramm kekszet fogyasztunk el egyre nagyobb figyelmet fordítva a szervezet számára fontos tápanyagokban gazdag, vagy épp hozzáadott funkcionalitással rendelkező termékekre.

A Coca-Cola HBC Magyarország anyavállalata 2019-ben 260 millió euróért vásárolta meg a
Bambi nevű szerb vállalatot, amelynek márkái azóta a 29 országban jelenlévő Coca-Cola
HBC Csoport teljeskörű portfóliójának részét képezik. A Bambi története 1967-ben kezdődött a szerbiai Pozarevac-ban, és az azóta eltelt 55 évben generációk kedvenceivé váltak a vállalat által kínált különböző édességek és sós snackek. Magyarország a MyWellness kekszek időszakos bevezetésével csatlakozik a Bambi márkákat forgalmazó országok sorához.

MyWellness kekszek

A termékek 100%-ban teljes kiőrlésű lisztből készülnek, vitaminokban és rostokban gazdagok, számos ízben elérhetőek, a bevonatokat pedig magas minőségű valódi
csokoládé alkotja – írja a Coca-Cola HBC Magyarország közleményében. A MyWellness kekszek az Auchan Magyarország tizenkilenc hazai hipermarketében vásárolhatóak
meg 2022 novembertől: a klasszikus zabkekszek öt ízben (mazsolás, kókuszos, csokoládés-banános, mogyorós, csokoládé darabos), ezenkívül két csokoládéval bevont zabkeksz is érkezik a kínálatba (kókuszos-csokoládés, narancsos-csokoládés), valamint a MyWellness márka cukormentes alternatívákat is kínál fahéjas-kakaós-csokoládédarabos, valamint narancsos-csokoládés ízekben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét