Samsung Vengru

Egy magyar designer márka, a Vengru a Samsung Magyarországgal együttműködve egyedi táskakollekciót dobott piacra, melyet a Samsung Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 és Galaxy Watch5 széria eszközei inspiráltak. Az együttműködés keretében született exkluzív darabokra a Samsung Members alkalmazáson keresztül csaphatnak le az újgenerációs eszközök vásárlói.

Az együttműködés során a magyar tervező egy már meglévő ikonikus darabját gondolta újra. A GEM mini bőrtáskák nevüket meghazudtolva, szinte minden szükséges eszközünknek, így telefonunk mellett a pénztárcánk és irataink számára is helyet biztosítanak kompakt kialakításuknak köszönhetően. Ám a kreativitás nem csak a belső, hanem a külső megjelenés esetében is visszaköszön. A Samsung és Vengru közös kollekciója három különböző, az új összehajtható eszközök színei – fekete, bézs, lila, kék – ihlette táskát kínál, amelyhez a vásárlók három opció közül választhatnak ezekhez illő szíjat. A tökéletes egyediség érdekében mindezek jól kombinálhatók, övvel övtáskaként, de lánccal vagy keresztpánttal párosítva a klasszikus viselet kedvelői is megtalálják a számukra legegyedibb megoldást.

A táskák mellett a Galaxy Watch5 széria eszközei is új külsőt kaphatnak a márka által készített egyedi bőr óraszíjak által, amellyel így viselőik minden élethelyzethez passzoló megjelenést kölcsönözhetnek maguknak. A Vengru óraszíjak tervezését a testreszabhatóság inspirálta, az egyedi darabok közül kettő a férfi, négy verzió pedig a női célközönség számára készült.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét