Micimackó és Pán Péter után Bambi is horrorosra veszi a figurát. 

Rhys Frake-Waterfield Micimackó-horrorja már hónapok óra lázban tartotta az internetet, amikor kiderült, hogy a rendező újabb meseklasszikus újragondolásán töri a fejét. Nem másra, mint a csintalan fiúra, Pán Péterre esett a direktor választása, aki J. M. Barrie 1902-ben kiadott novellájában jelent meg először, majd 1953-ban a Disney is mozgóképre adaptálta a történetét.

Úgy tűnik a kedves Bambi sem kerülheti el a sorsát: Scott Jeffrey legújabb filmjében az aranyos kis állat egy gonosz gyilkológép lesz, aki az erdőben les áldozataira. A Micimackó-horror rendezője természetesen ebből a projektből sem maradhat ki, Rhys Frake-Waterfield a film producere lesz.

A Micimackóhoz hasonlóan a Bambi is idén év elején vált közkincsé, ami azt jelenti, hogy az alaptörténet szabadon felhasználható, vagyis lényegében bárki kedve szerint feldolgozhatja. A Disney-féle, 1942-ben bemutatott Bambi Felix Salten osztrák író 1923-ban megjelent azonos című regényéből készült, amely egy amerikai fehérfarkú szarvas viszontagságokkal teli életét mutatja be (igen, a tévhittel ellentétben Bambi nem őz).

Ami pedig a Micimackó-horrort illeti, már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, Micimackó és Malacka milyen kegyetlen gyilkosságokat követ el Róbert Gida felügyelete nélkül: a Vér és Méz 2023. február 15-én érkezik a tengerentúli mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét