Tim Burton Addams Family spin-offja, a Wednesday már az első napokban hatalmas nézőközönséget vonzott a képernyők elé, olyannyira, hogy a Stranger Things 4. évadának egyik nézettségi rekordját is sikerült megdöntenie. 

Az amerikaiak egyik kedvence ünnepe, Háladás előtt egy nappal, november 23-án érkezett a Netflixre az Addams Family lányáról, Wednesdayről szóló sorozat, amely a címszereplő tinédzser éveit követi nyomon. A történet szerint Wednesday, miután eltanácsolták korábbi iskolájából, egy bentlakásos intézménybe megy, ahol természetfeletti képességeit latba vetve igyekszik fény deríteni egy brutális gyilkosságsorozatra, valamint egy családját érintő régi titokra is keresi a választ.

A Netflix belső mérései szerint a Tim Burton nevével fémjelzett széria a múlt héten 341,2 millió órányi nézettséget ért el világszerte – számolt be a The Hollywood Reporter. Ez meghaladja a Stranger Things negyedik évadának első teljes hetét, a május 30-tól június 5-ig tartó időszakot, amikor is a széria 335 millió órányi nézettséget produkált. Hogy hosszú távon, milyen eredményt ér majd el a Wednesday, azt egyelőre még nehéz lenne megmondani (a streamingszolgáltató általában 28 nap után ad teljes értékelést), ám a mostani eredményeket elnézve igencsak szép jövőnek nézhet elébe a legújabb Addams Family-történet.

A halállal megszállottan foglakozó, morcos Addamst az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő Jenna Ortega alakítja a sorozatban, akit többek között a Sikoly ötödik részében, a Ti West-féle X-ben és a Netflix nagysikerű Te sorozatában is láthattunk. A filmben emellett olyan sztárok is felbukkannak, mint Catherine Zeta-Jones és Luis Guzman – előbbi a Morticiát, utóbbi a férjét, Gomezt alakítják alakítja, továbbá a Trónok harca és a Sandman sztárja, Gwendoline Christie is felbukkan a szériában, ő a Nevermore Academy igazgatóját formálja meg. Emellett az Christina Ricci is visszatért egy mellékszerepben, aki az 1991-es és 1993-as Addams Family-filmekben keltette életre a kislányt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét