Wednesday hű társa, az Izé nevű levágott kéz egy szórakoztató videó keretében riogatja New York mit sem sejtő lakóit. 

A múlt héten mutatták be a Tim Burton nevével fémjelzetet Addams Family-történetet, melynek középpontjában a család talán legikonikusabb tagja, Wednesday Addams áll. A sztori azután veszi fel a fonalat, hogy a lányt eltanácsolják a gimiből, majd egy bentlakásos iskolába kerül, nem is akárhová, a Nevermore Akadémiára, ahol a hozzá hasonló, természetfeletti képeségekkel bíró diákok koptatják a padokat. Wednesdaynek persze nem megy egyszerűen a beilleszkedés, ám nem csak a suli társadalmi útvesztőiben kell elboldogulnia: egy rejtélyes helyi gyilkosságsorozatra is megpróbál fényt deríteni, illetve előtérbe kerül a főszereplőnk természetfeletti képességekkel bíró családjának múltja is.

A sorozat egyik központi karaktere, Gomez Addams jóbarátja, Izé, akit az Addams-család az akadémiára küld, hogy megfigyeltessék vele lázongó lányukat. Miután Izé elég hamar lebukik, Wednesday segítője lesz a furcsa iskolában, hogy közös erővel minél hamarabb kézre keríthessék a városban ólálkodó sorozatgyilkost. Az Addams Family filmek és sorozatok elmaradhatatlan levágott keze kifejezetten jól sikerült, így sokak kedvence lett az új szériában is. A Netflix persze nem rest kihasználni Izé népszerűségét: szélnek eresztettek egy testetlen kezet New York utcáin, a hatás pedig nem maradt el.

Izé sikeréhez minden bizonnyal az is hozzájárul, hogy nem teljes egészében a CGI technológia segítségével alkották meg, mivel egy hús-vér ember, a román bűvész Victo Dorobantu játszotta el a karaktert, így igazán odaillő, életszerű lett az összhatás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét