A jelek szerint sorozat formájában bővítené tovább a Warner a Harry Potter-könyvsorozatból megismert varázsvilágot. 

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav november elején vetette fel a Harry Potter folytatásának ötletét, már amennyiben J. K. Rowlinggal is meg tudnának állapodni. „Tizenöt éve nem csináltunk Harry Potter-filmet, és tizenhárom éve nem volt új Superman-filmünk, pedig ezek a produkciók hozták a legnagyobb profitot az elmúlt huszonöt évben” – mondta a stúdió vezérigazgatója. Most a Warner Bros. TV vezetője, Channing Dungey tett említést az ügyben: a CEO a Variety kérdésére válaszolva azt mondta, hogy komoly ambíciókat dédelgetnek egy Harry Potter-sorozatot illetően, olyannyira, hogy már számos különféle megbeszélés zajlik a témában.

A rajongók készen állnak, menni akarnak, szóval nekünk csak ki kell találnunk, mi a következő helyes lépés” – mondta Dungey, aki szerint a varázsvilág máig tartó sikerét jól példázza a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című másfél órás különkidadás és a Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága című game show sikere is.

A Warner Bros. TV vezetője hozzátette: egyelőre még semmi sincs konkretizálva, de egészen elképesztő az a szenvedély és érdeklődés, ami a Harry Pottert napjainkban is övezi, arról nem is beszélve, hogy a Warner munkatársainak fantáziáját is igencsak mozgatja a varázsvilág továbbgondolásának ötlete.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét