A Wednesday Addams karakterét nagy sikerrel megformáló Jenna Ortega elárulta, melyik volt az a horrorfilm gyermekkorában, amitől éveken keresztül rémálmai voltak. 

A legtöbb ember látott olyan filmet gyerekként, ami sokkoló hatással volt rá, és még évekkel később is negatív, nyomasztó érzés kerítette hatalmába, ha rágondolt. A nagy sikert aratott netflixes sorozat, a Wednesday főszereplője, Jenna Ortega sem volt ezzel másképp: a színésznő az Elle-nak adott interjújában beszélt arról, melyik horrorfilm volt az, amelyik ennyire megviselte.

A színésznő a Gyerekjáték című horrorfilmből látott egy részletet még gyerekkorában, amely akkora hatással volt rá, hogy utána évekig rémálmai voltak tőle. A család persze nem engedte Ortegának, hogy nézze a horrorfilmet, de a lány addig-addig leskelődött, míg meglátott egy kezet, és már ebből kiderült a számára, hogy egy játékbaba a gyilkos. Ez annyira megviselte, hogy 15 éves koráig minden évben rémálmai voltak a filmről.

A 20 éves színésznő egyébként kifejezetten otthonosan érzi magát a horrorfilmes műfajban: szerepelt többek között az Insidious második etapjában, a Sikoly-filmsorozat ötödik részében, valamint a Ti West-féle X-ben is. Ortega nem mellesleg tökéletesen hozta a halállal megszállotton foglalkozó Wednesday Addams figuráját is, akiről a különc produkcióiról ismert amerikai rendező, Tim Burton készített sorozatot a Netflixre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét