Jövőre érkezik az Árnyék és csont második évada a Netflixre, a legújabb pletykák szerint pedig korábban visszatérhetnek a grisák a képernyőre, mint azt korábban remélni mertük volna. 

Tavaly áprilisban rajtolt el a Netflixen a Leigh Bardugo Grisaverzum-regényei alapján készült sorozat, amelyet kifejezetten jól fogadtak a rajongók, többek között azért is, mert az adaptáció meglepően hű maradt az eredeti történethez. Utoljára a szeptemberi netflix TUDUM eseményén hallottunk a sorozatról, amikor is érkezett egy nyúlfarknyi ízelítő az új etapról. Hogy pontosan mikor érkezik a második évad, nem tudni, hivatalosan csupán annyi derült ki, hogy valamikor a jövő év folyamán futhat be a Netflixre.

A szemfüles rajongók most azt pletykálják, hogy már januárban visszatérhet a sorozat, melyet egy Instagram-posztra alapoznak. Huw Gwyther, a Wonderland magazin alapítója a minap az Instagramon osztotta meg a lap 2022/2023-as téli számát, melynek címlapján a Malt alakító Archie Renaux látható – írja a Netflix Life. Az érdekes a dologban, hogy a következő szöveggel került ki a bejegyzés a közösségi médiára: „A tehetséges Archie Renaux – a nagyszerű Árnyék és csont sztárja, ami januárban tér vissza a Netflixre.”

Bár ez valóban remekül hangzik, fontos megjegyezni, hogy nem megerősített információról van szó, éppen ezért, mint minden pletykát, érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét