Harry Potter kiállítás nyílt Bécsben

Harry Potter kilállítás
Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias BucheggerDemnächst als Europapremiere in Wien!

Ha esetleg már megvan a vonatjegyünk a bécsi adventi vásárba, de esetleg közbejön egy rossz idő, akkor irány a Harry Potter kilállítás.

2022. december 16-án Bécsben megnyitja kapuit a Harry Potter kiállítás, amely a legendás sorozat mágikus világát kelti életre az immerzív dizájn segítségével. Híres jelenetek és karakterek elevenednek meg, és a látogatók eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak a filmekből.

Harry Potter kilállítás
Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias Buchegger

Dumbeldore professzor, A Kövér Dáma, Harry, Ron és Hermione valamint a Weasley-testvérek – ikonikus szereplők, jelenetek és legendás állatok elevenednek meg a Harry Potter: A kiállítás című nagyszabású vándorkiállításon, amely 2022. december 16-tól látható Bécsben, a METAStadtban.

Az Európában elsőként az osztrák fővárosban bemutatkozó tárlat alapját J.K. Rowling híres regényei és az ezekből készült nyolc film, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi show valamint a Legendás állatok filmek első két része adja. Az ikonikus karaktereket, varázslatos lényeket az immerzív dizájn és a fejlett technológia segítségével keltik életre. Az érdeklődők ezen kívül eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak, bájitalt főzhetnek vagy kipróbálhatják a kviddicset, a varázslók legendás sportját.

A mágikus utazásra 2023. március 19-ig lehet benevezni, a teljes árú jegy 29,90 euró. A pontos cím pedig:

Harry Potter: The Exhibition
METAStadt
1220 Bécs, Dr.-Otto-Neurath-Gasse 3.

Képaláírás és copyright:

Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias Buchegger

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét