A Netflix bejelentette, mikor térnek vissza a grisák a képernyőre, vagyis mikor érkezik az Árnyék és csont második évada. 

A második évad nyolc epizódból áll majd, és a könyvtrilógia Ostrom és vihar című második részét, valamint a Hat varjú főbb eseményeit dolgozza fel. A történet szerint az első évadból megismert Alina és Mal megpróbálnak új életet kezdeni, és mindent megtesznek, hogy titokban tartsák a lány napidéző képeségeit. Hamar rájönnek azonban, hogy nem könnyű hátrahagyni a múltat, ezért egy hírhedt kalóz, Sturmhond hajóján visszautaznak Ravkába, hogy megvédjék a világot a gonosz Éjúrtól. Mindeközben a Varjaknak is új szövetségeseset kell találniuk, és olyan riválisokkal kell megmérkőzniük, akik nem csak pozíciójukat, de az életüket is vészeltetik.

Az új évad egyúttal új szereplőket is jelent. Patrick Gibson a zsarnok ravkai király második fiát, Nikolai Lantsovot fogja alakítani, aki, hogy kalóznak álcázva magát ismerkedik meg Alinával és Mallal az Igaz-tengeren, később pedig együtt térnek vissza Ravkába. Tamar Kir-Bataart Anna Leong Broph kelti életre, Tolya YulBataart pedig Lewis Tan alakítja. Róluk azt kell tudni, hogy elképesztő testi erővel rendelkeznek, mindketten remek harcosok, akik később a Soldat Sol nevű katonai szervezetben teljesítenek szolgálatot. Végül, de nem utolsósorban Jack Wolfe a sorozatbéli Wylan Hendriks-et (a könyvben Jan Van Eck) alakítja, aki a Hat varjú-sorozat egyik kulcsszereplője. Wylan egy jómódú kereskedő, Jan Van Eck fia, akit kitagadja őt, mert a fiú nem tud megtanulni olvasni.

árnyék és csont második évada mikor
Fotó: Netflix

Utoljára a szeptemberi netflix TUDUM eseményén hallottunk a sorozatról, amikor is kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt az új etapból. Most pedig végre az is kiderült, mikor érkezik a folytatás a képernyőkre: 2023. március 16-át kell bevésni a naptáratokba!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét