A Harry Potterben Draco Malfoyt alakító színész, Tom Felton memoárja az ősszel jelent meg angolul, és nem kell már sokat várnunk, hogy magyarul is a kezünkbe vehessük. 

Október 18-án jelent meg angolul Tom Felton memoárja, melyben a színész elmeséli, hogyan került a filmiparba, és mivel járt az a rivaldafény, amelybe mindössze 12 évesen csöppent bele. Ez már önmagában is érdekesnek hangzik, de sokaknak nyilván az lesz a legérdekesebb részlet, hogy a színész a Harry Potter-filmek forgatása alatt szerzett tapasztalatairól is beszámol, sőt a kedves anekdoták mellett a Hermionét alakító Emma Watsonhoz fűződő barátságáról is többet megtudhatunk.

Jó hír a hazai olvasóknak, hogy a színész memoárja magyarul is kapható lesz a HVG Könyvek jóvoltából. A Túl a varázslaton – Egy mardekáros vallomásai címmel megjelenő kötet várhatóan március 13-án jelenik meg, és már előrendelhető a kiadó hivatalos webshopjából.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=673023917530043&set=a.575691997263236&type=3

Hivatalos fülszöveg:

Az esetlen kis „csenő manóból” karizmatikus varázslóvá váló Tom Felton gyerekkora minden volt, csak hétköznapi nem. Korán hírnevet szerzett, és mindössze tizenkét évesen hirtelen a rivaldafényben találta magát, amikor megkapta a Harry Potter-filmek Draco Malfoyának ikonikus szerepét.

Tom őszintén és a védjegyévé vált humorral most először vall arról, milyen is volt a mozivásznon, a varázslóvilág tagjaként felnőni. Mindent elmesél a nagy áttörésről, magáról a forgatásról, a tíz év alatt szerzett tartós barátságokról, de olvashatunk a hírnév előnyeiről és hátrányairól, és arról is, hogyan boldogult felnőttként a forgatás befejezése után.

Készüljünk fel, mert egy hús-vér varázslóval fogunk találkozni!

tom felton memoárja
Fotó. HVG Könyvek

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét