Bár Tim Burton Addams Family spin-offja, a Wednesday több mint jól sikerült, a forgatáson becsúszott azért néhány baki is, ezeket szedte most egy csokorba a Netflix. 

Az Addams Family morcos kislányát középpontba állíró széria alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, különösen a főszereplőt megformáló Jenna Ortega alakítását emelték az egekbe a kritikusok, aki valóban remekül hozta a halállal megszállotton foglalkozó lány figuráját. Többek között a karakter leghíresebb megformálója, Christina Ricci is – aki az 1991-es és 1993-as filmekben keltette életre a kislányt – el volt ájulva Ortegától; egyenesen csodálatosnak nevezte a 20 éves színésznő sorozatbeli alakítását.

Mivel jelenleg egyértelműen a Wednesday a streamingszolgáltató zászlóshajója, így nem meglepő, hogy az extra tartalmak sorába a napokban érkezett egy, a forgatás legviccesebb pillanatait megörökítő videó is. Hogy mennyire telt komolyan a forgatás, azt alább ti is megnézhetitek.

Aki esetleg lemaradt volna a sztori azután veszi fel a fonalat, hogy Wednesdayt eltanácsolják a gimiből, majd egy bentlakásos iskolába kerül, nem is akárhová, a Nevermore Akadémiára, ahol a hozzá hasonló, természetfeletti képeségekkel bíró diákok koptatják a padokat. Wednesdaynek persze nem megy egyszerűen a beilleszkedés, ám nem csak a suli társadalmi útvesztőiben kell elboldogulnia: egy rejtélyes helyi gyilkosságsorozatra is megpróbál fényt deríteni, illetve előtérbe kerül a főszereplőnk természetfeletti képességekkel bíró családjának múltja is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét