Az Avalanche és a Warner Bros. bejelentették, hogy ismét megmutatják a játékmenet egyes részeit, és már azt is tudni, hogy ezúttal a seprűn lovagláson és az utazáson lesz a fókusz. 

Ha valamit most nagyon várnak a Harry Potter-rajongók, akkor az az Avalanche csapat hamarosan érkező RPG játéka, amely jóval Harryék előtt, az 1800-as évek végén fog játszódni a J. K. Rowling által teremtett varázsvilágban. Szerencsére nem kell más sokat várni, ugyanis a tervek szerint jövő év februárjában tényleg befut végre a nyílt világú játék, amelyben egy általuk kreált varázslónövendék bőrébe bújva léphetünk be a legendás varázslóiskola, a Roxfort falai közé. Addig is pedig a játék fejlesztőcsapata időről időről ellát minket különféle izgalmas bemutatókkal; bejárhattuk már többek között a roxforti házak klubhelyiségeit és betekintést nyerhettünk a karakterszerkesztésbe is, amely során saját szájízünk szerint formálhatjuk meg varázslótanoncunkat – megválaszthatjuk például az arcformáját, a bőrszínét, adhatunk rá szemüveget és természetesen a frizurájával is elbíbelődhetünk.

December 14-én magyar idő szerint 19:00 órakor újabb játékmenetet bemutató videóval érkezik az Avalanche csapata, amelyet a Hogwarts Legacy Youtube-csatornáján és az Avalanche Software Twitch-csatornáján lehet majd követni. A stúdió elmondása szerint a legújabb videóban a seprűn lovagláson és az utazáson lesz a hangsúly, de a Szükség Szobája is most először lesz látható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét