Nem hagy alább a Wednesday iránti érdeklődés: az Addam Family kislányát fókuszba állító sorozat a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztorit is letaszította a trónjáról. 

A Tim Burton-féle Wednesday első évada óriási siker lett, talán nagyobb is, mint azt sokan gondolták. A premier után alig pár napra már meg is döntötte a Stranger Things negyedik évadának egyik rekordját, most pedig a kannibál sorozatgyilkosról, Jeffrey Dahmerről szóló sorozatot sikerült lenyomnia.

A Jenna Ortega főszereplésével készült Wednesday hivatalosan is harmadik sorozat lett, amely egy hónapon belül átlépte az egymilliárd órás megtekintést a Netflixen – eddig csak a Squid Game és a Stranger Things negyedik évada teljesített ennyire jól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Wednesday megelőzte Ryan Murphy Dahmer sorozatát, és a Netflix minden idők második legnépszerűbb angol nyelvű sorozata lett. A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztorinak egyébként két hónap kellett ahhoz, hogy belépjen a milliárdosok klubjába, Burton sorozatának elég volt három is.

A Netflix 28 nap után szokott hivatalosan is eredményt hirdetni, és jelenleg a Wednesday 352,1 millió órával van lemaradva a Stranger Things negyedik évadához képest, amely jelenleg a legsikeresebb angol nyelvű sorozat. Abból kiindulva, hogy a december 5. és 11. közötti időszakban 269,7 millió órát gyűjtött össze az Addams Family spin-off, valószínűnek tűnik, hogy a Stranger Things negyedik évadát már nem sikerül letaszítania a trónjáról.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét