Már egy ideje tudni, hogy az álarcos gyilkos újra visszatér, és most befutott az első kedvcsináló is a Sikoly soron következő, hatodik részéhez. 

Bár a Sikoly 4 nem sikerült rosszul, a 2010-es évek közönségének valahogy nem sikerült ráhangolódnia a történetre, szemben a Sikoly ötödik felvonásával, amely meglepően jó eredménnyel mérlegelt a világjárvány idején, januári bemutatóként. A siker után nem kellett sokat várni, jött is a bejelentés, hogy érkezik a Sikoly 6, amely mint kiderült, már nem kisvárosi Woodsboróban, hanem a nyolcmilliós New Yorkban fog játszódni.

A legújabb felvonás az előző rész folytatása lesz, vagyis Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding is szerepelni fog az új részben, de a Sikoly-veteránnak számító Courteney Cox, valamint a Sikoly 4-ben játszó Hayden Panettiere is visszatér. A kulcsszereplőt alakító Neve Campbell azonban nem vállalta ismét a szerepet, mivel úgy érezte, hogy megalázaó az a fizetés, amit felajánlottak neki a szerepért. A történet koncepciója egyébként az, hogy hiába a nagyváros, a sok ember, mindenki a maga dolgával van elfoglalva, és senki sem segít Ghostface áldozatainak. Nehezítő tényező, hogy az álarcos gyilkos Halloween éjszakáján indul vadászatra, amikor tele a város Ghostface-es maszkot viselő alakokkal.

A franchise első négy filmjét Wes Craven rendezte, az ötödik részt viszont Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőpáros keze munkáját dicséri, akik a hatodik filmre is visszatértek. A forgatókönyvet James Vanderbilt és Guy Busick írják.

A legújabb Sikoly-film március 31-én érkezik a mozikba, most pedig megkaptuk az első kedvcsinálót is hozzá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét