A Roxfort környéki vidéken van a hangsúly a Hogwarts Legacy legújabb bemutatóvideójában. 

Szerencsére az Avalanche Softwarebemutató nem fukarkodik a játékmeneteket bemutató videókkal, legalábbis a Hogwarts Legacyt illetően biztosan nem. Ígéretükhöz híven a tegnapi nap folyamán is egy újabb tartalmas játékbemutatót prezentált a fejlesztőcsapat, ahol a fókusz a varázsiskola körüli terület bemutatásán volt, amelyet a játék tanúsága szerint gyalogszerrel, seprűn lovagolva vagy akár egy hippogriff hátán ülve is bejárhatunk. Tudvalevő volt, hogy a Szükség Szobája is bemutatkozik az új videóban, amelyet a kedvünk szerint alakíthatunk majd ki.

A több mint félórás bemutató mellé sajnos rossz hírek is érkeztek a napokban. Mint kiderült, a PlayStation 4- és Xbox One birtokosok a februári premier helyett csak április 4-én léphetnek be a varázsiskola falai közé, a Nintendo Switch birtokosainak pedig még ennél is hosszabb várakozási idővel kell számolniuk: ők csupán jövő év nyarán, 2023. július 25-én foghatnak először varázspálcát.

Aki esetleg lemaradt volna, a Hogwarts Legacy egy teljesen szabadon bejárható RPG, amely a J. K. Rowling által teremtett varázsvilágban játszódik az 1800-as évek végén, még jóval Harry és Voldemort előtt. Gyönyörűen gazdag helyszínek, kidolgozott karakterszerkesztés és élvezetes interakciók jellemzik a játékot, amelyben részt vehetünk a mágikus órákon, szabadon bejárhatjuk a Roxfortot és környékét, a cselekmény maga pedig egy goblinlázadás és egy gonosz varázsló, bizonyos Victor Rookwood körül fog bonyolódni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét