Quentin Tarantino elárulta, hogy kifejezetten Adam Sandler számára írt egy szerepet a Becstelen Brigantykban, de a színész végül visszautasította, mivel a Ki nevet a végén? vígjátékot forgatta éppen.

A hollywoodi rendező egy podcastben beszélt arról, hogy a Medve zsidó szerepét eredetileg Adam Sandlernek szánta. Később belátta, hogy hiába akarta Sandlert viszontlánti a szerepben, a Ki nevet a végén? jobban passzolt a színészhez.

„Rosszul érzem magam, mert amikor Sandlerrel forgattam, nem tudtam, hogy neked is pont kellett volna a Becstelen Brigantykhoz” – mondta a Ki nevet a végén? rendezője, Judd Apatow (a Collideren keresztül). Sandler egyébként nagyon örült volna a szerepnek, Tarantino szerint odáig volt attól, hogy nácikat verhet szét baseballütővel.

„Seth Rogen és az összes zsidó színész a Ki nevet a végént? csinálta, én pedig baseballütőkkel megölöm Hitlert, és nincsenek kéznél jó zsidók! Se David Krumholtz, se senki! Az összes jó zsidót lefoglalták, miközben én épp a zsidó férfiak álmát váltom valóra” – viccelődött Tarantino.

A Medve zsidó karakterét végül egyébként a magyar felmenőkkel is rendelkező Eli Roth kapta meg, aki halomra öldöshette a nácikat Tarantino újragondolt második világháborús filmjében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét