Nem kell már sokat várni, mivel néhány napon belül bekerül az HBO Max kínálatába a Jared Leto főszereplésével készült vámpíros szuperhősfilm, a Morbius

A Morbius idén tavasszal rajtolt el mozikban, és sajnos rendesen leszerepelt a rajongók előtt, de pénzügyileg is elég nagy bukta volt. Egy esélyt persze mindenki megérdemel, december 23-ától (péntek) pedig már az otthonunkban is elérhető lesz a film, ugyanis az HBO Max kínálatába is bekerül, csak úgy, mint a Sony legjobban várt kasszasikerei, köztük olyan címekkel, mint a Pókember: Nincs hazaút, a Venom 2. – Vérontó, a Szellemirtók – Az örökség vagy az Uncharted.

A Morbiust egyébként Daniel Espinosa rendezte, és a Marvel Comics egyik antihőséről szól, aki először a The Amazing Spider-Man 101. számában jelent meg 1971 októberében. Története szerint Michael Morbius egy sikeres tudós, aki egy végzetes vérbetegségben szenved. Hogy mentse magát, kidolgoz egy gyógymódot, amelytől azt reméli, hogy újra egészséges lehet, csakhogy a szérum hatásásra a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel velejár a gyötrő szomjúság is.

A címszereplő „élő vámpírt” az Oscar-díjas Jared Leto formálja meg, a Sárkányok háza Damonja, Matt Smith pedig a film gonosztevőjét alakítja, de szerepél még benne Adria Arjona, Michael Keaton és Jared Harris is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét