Egy jó légtisztító aranyat ér, hiszen tisztább lesz tőle a levegő, ami jó hatással van az egészségünkre és a közérzetünkre is. 

A városi levegőt bizonyára senkinek sem kell bemutatni: szmog, por, füst, pollen, mérgező gázok és még sorolhatnánk, mi minden száll körülöttünk a levegőben, melyek súlyosbíthatják a már meglévő betegségek tüneteit, de az arra fogékonyaknál önmagukban is betegségeket okozhatnak. Sajnos a rossz levegő nem csak az utcán okoz gondot, a lakásba is bejut a szellőztetés által, amit persze nem lehet elkerülni, már amennyiben nem szeretnénk megfulladni.

porszívóiról elhíresült Dyson a légtisztító berendezések piacán is egyre otthonosabban mozog, Purifier Cool Formaldehyde TP09 névre keresztelt masinájuk például már nem csak a port, a polleneket és a baktériumokat szűri ki, de képes megkötni és lebontani a levegőben található formaldehid molekulákat is. A légtisztító munkáját a szenzorok teszik még hatékonyabbá, melyek folyamatosan vizsgálják a levegő minőségét, az algoritmusok pedig elemzik is a rögzített adatokat. A felhasználó mindezt egy LCD-kijelzőn, valamint egy, a készülékhez készült alkalmazáson keresztül követheti nyomon, ahol valós időben láthatja, hogy áll éppen a levegő minősége, hőmérséklete, páratartalma.

Testvéroldalunk, a TechWorld alaposabban is szemrevételezte a szóban forgó légtisztítót, így ha érdekel, mit tud még a Dyson masinája, akkor ide kattintva bővebben is olvashatsz róla.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét