Zuhanás közben kívánt a rajongóknak kellemes ünnepeket a Top Gun sztárja. 

 „Nem akartam, hogy az év anélkül érjen véget, hogy ne köszönjem meg, hogy eljöttetek a mozikba, és támogattátok a Top Gun: Mavericket” – mondta Tom Cruise, majd kiugrott egy repülőgépből. Az akciósztár épp a Mission impossible soron következő részét (MissionImpossible – Leszámolás 1-2.) forgatja Dél-Afrikában, és úgy döntött, ejtőernyőzés közben fejezi ki háláját a rajongóknak, és kíván egyúttal boldog karácsonyt mindenkinek.

A színészről köztudott, hogy maga csinálja a veszélyes akciójeleneteket, és szinte soha nem adja át a stafétabotot a kaszkadőröknek, legyen szó motoros száguldozásról, ejtőernyőzésről vagy függőleges sziklafal mászásról védőháló nélkül.

Legutóbbi filmjében, a Top Gun: Maverickben egy vadászrepülőgép utasterében utazott, az első rész forgatása alkalmával pedig vadászgépet is vezetett már, sőt állítólag van is neki egy II. világháborús modell. Bár nagyon szerette volna, hogy a filmbéli F-18-as vadászgépet is ő irányíthassa, a haditengerészettől végül nem kapta meg rá az engedélyt, mert ez a 70 millió dolláros gép egyszerűen túl drága ahhoz, hogy olyan kezébe adják a kormányt, aki nem profi vadászpilóta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét