A rajongók közül többen is szeretnék, hogy Wednesday Addams és szobatársa, Enid Sinclair között szövődjön szerelem a sorozatban. 

A Tim Burton nevével fémjelzett sorozat nem az erős szerelmi szállal hívta fel magára a figyelmet, de mivel a főszereplője mégiscsak egy tinédzser, természetesen egy kis romantika is helyet kapott a történetben. A rajongók egy része még a premier előtt Wednesday és szobatársa, a lelkes és állandóan jókedvű vérfarkas, Enid románcát vizionálta, így sokan megdöbbentek, mikor kiderült, hogy a két karakter között „csak” barátság szövődött.

A Wednesday mögött álló kreatív csapat, azaz Al Gough és Miles Millar a The Hollywood Reporternek adott interjújukban tettek említést a témáról, ám meglehetősen homályosan fogalmaztak. „Ahogy Al mondta, a testvériség eszméje kulcsfontosságú a sorozatban. Nem fogunk elárulni semmi konkrétumot, de néha a karakterek szinte önálló életet élnek, az egész olyan természetesen zajlik le, és ezt mi nagyon szeretjük a tévés világban. Vannak persze előre felvázolt terveink, szeretjük, ha előre megvannak azok az utak, amik a legváratlanabb helyekre viszik aztán a nézőket. Viszont nyitottak vagyunk mindenre” – osztotta meg véleményét Millar a nagyközönséggel.

Hogy Wednesday és Enid kapcsolata milyen irányt vesz majd a továbbiakban, az továbbra is titok, ám ettől függetlenül elmondható, hogy az első évad legszívhezszólóbb mozzanata minden kétséget kizáróan az volt, amikor a végén megölelték egymást. Függetlenül attól, hogy ez szerelmi vagy „csupán” baráti ölelés volt-e.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét