Rian Johnson szerint egyszerűen csak Üveghagyma kellett volna legyen az új Tőrbe ejtve címe. 

Karácsony előtt egy nappal, december 23-án felkerült a Tőrbe ejtve második része, amely az előzőhöz hasonló komoly sztárparádét vonultatott fel Edward Norton, Kate Hudson, Dave BautistaEthan Hawke, Janelle MonáeLeslie Odom Jr.Kathryn HahnJessica Henwic és Madelyn Cline személyében. A híres magándetektív, Benoit Blanc bőrébe természetesen ismét a 007-es ügynök szerepétől elbúcsúzott Daniel Craig bújt, aki ezúttal a görög tengerparton túráztatta meg szürke kis agysejtjeit.

A film rendezője, Rian Johnson a The Atlanticnak nyilatkozott nemrégiben, ahol elmondta, hogy arra törekedett, hogy mind a mostani netflixes, mind a Lionsgate eredeti, 2019-es alkotása olyan egész történetnek tűnjön, amely önmagában is létezhet. „Nagyon igyekeztem elkülöníteni a filmeket” – mondta Johnson. „Őszintén szólva felháborít, hogy a címben szerepel a Tőrbe ejtve, tudod? Azt akarom, hogy csak Üveghagyma legyen a neve.”

Nem ez egyébként az egyetlen vita a film körül. A Tőrbe ejtve második része a limitált mozis forgalmazást is kapott, de mindössze egy hétig vetítették az amerikai mozikban. A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings úgy véli sok pénztől estek el azáltal, hogy csak egy hétig forgalmazták a filmet a mozik.

A második részben Blanc egyébként egy techmilliárdos görög magánszigetén nyomoz, ahol valakit egyszer csak rejtélyes módon meggyilkolnak, és látszólag senki nem tudja, ki vagy mi vezetett a tragédiához.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét