Kurt Cobain özvegye, Courtney Love azt állítja, hogy Brad Pitt bosszúja miatt nem kapta meg a Harcosok klubja ikonikus szerepét.

Courtney Love Brad Pittel kapcsolatban eregette ki a szennyest a WTF with Marc Maron című podcastben. A színésznő-énekesnő azt mondta, hogy éppen Marla Singer szerepére készült a Harcosok klubjában, amikor Brad Pitt közbeszólt, és végül más kapta meg a szerepet. Love szerint ennek az az oka, hogy anno nem adta az áldását arra, hogy Pitt filmet csináljon volt férje, Kurt Cobain életéről.

Noha Pitt képviselői nem kommentálták az esetet, egy, a filmhez közel álló forrás a következőket nyilatkozta a Deadline-nak: „Közel huszonöt évvel ezelőtt Courtney Love-nak volt egy Harcosok klubja meghallgatása, egy olyan szerepre, amelyet soha nem ajánlottak fel neki. Nem rúghatnak ki olyan állásból, amelyet nem kaptál meg. Köztudott, hogy a szerepeket nem a többi színész, hanem a rendező dönti el.”

Courtney Love egyébként ezidőtájt a film egyik főszereplőjével, Edward Nortonnal járt, aki szintén szerette volna, hogy a színésznő alakítsa Marla Singert a filmben. A szerepet végül Helena Bonham Carter kapta meg, aki mellesleg tökéletesen hozta az öngyilkossági hajlamokkal rendelkező női főszereplő karakterét.

A Harcosok klubja Chuck Palahniuk azonos című regényén alapul, és a modern világ lélektelen fogyasztói társadalmának mutat görbe tükröt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét