Rekordot ugyan nem sikerült döntenie, de így is rengetegen hangolódtak az ünnepekre a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma segítségével. 

Karácsony előtt egy nappal, december 23-án érkezett a Netflixre a 2019-es Tőrbe ejtve második része, amely a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma címet kapta. A híres magándetektív, Benoit Blanc szerepében ismét a 007-es ügynök szerepétől elbúcsúzott Daniel Craig tért vissza, aki ezúttal a görög tengerparton túráztatta meg szürke kis agysejtjeit.

Amint az várható is volt, Rian Johnson újabb rendezése kifejezetten jól nyitott, és már az első napokban sokan indították el a Netflixen a sztárokkal teletűzdelt új sikerfilmet. Számszerűsítve: december 23 és 25. között mintegy 82,1 millió órán keresztül nézték az előfizetők, amit ha elosztunk a film két és fél órás játékidejével, akkor ez körülbelül 35 millió háztartást jelent.

Mivel még mindig csak bő egy hete, hogy felkerült a film, és a streamingszolgáltató csak 28 nap után „hirdet végeredményt”, még korai lenne bármit is mondani, ám a Tőrbe ejtve folytatásának minden esélye megvan, hogy igazán komoly sikert könyvelhessenek el Rian Johnsonék.

Egyébként a második részben Benoit Blanc egy techmilliárdos görög magánszigetén nyomoz, ahol valakit rejtélyes módon meggyilkolnak, és látszólag senki nem tudja, ki vagy mi vezetett a tragédiához.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét