Mark Mylod A menü című horrorvígjátéka január első hetében kerül fel a Disney+ streamingszolgáltatóra. 

November 17-én került a mozikba Ralph Fiennes és Anya Taylor-Joy horrorelemekkel megfűszerezett degusztációs menüje, ami sokkoló meglepetéseket tartogat a vendégek és a nézők számára egyaránt. A történet szerint Tyler (Nicholas Hoult) partnerével, Margot-val (Anya Taylor-Joy) elutazik egy szigetre, hogy egy rendkívül puccos étteremben, a Hawthorne-ban étkezzenek több más kőgazdag vendég társaságában.  Amire viszont nem számítanak, hogy a helyet vezető Slowik séf (Ralph Fiennes) néhány egészen meghökkentő meglepetéssel készül az elit vendégseregnek, melynek alkalmával nem csupán a megszokott fine dining fogások kerülnek terítékre.

Aki esetleg lemaradt volna a mozis változatról, vagy szimplán csak újranézné a filmet, annak jó hír, hogy január 4-től az otthonunk kényelméből is nézhető lesz A menü, ugyanis a Disney+ kínálatában is elérhetővé fog válni.

A menü mindenképp egy érdekes és egyedülálló darab. A hangulat, a díszlet és a színészi játék is pazar, a mondandó nemkülönben, így feltétlenül érdemes neki adni egy esélyt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét