A Tőrbe ejtve: Az üveghagyma rendezője, Rian Johnson elkezdi összerakni a következő rejtélyt, amelyet Benoit Blanc nyomozónak kell majd megoldania a következő filmben.

Daniel Craig krimi-vígjátéka még csak most jelent meg, de a rendező, Rian Johnson már arról beszélt a Wirednek, hogy hivatalosan is megkezdték az előkészületeket a harmadik film elkészítéséhez. „Ez egy furcsa időszak, mert most kezdek dolgozni a következő rejtélyes film megírásán, és eltelik majd néhány év, mire megjelenik, és csak az Isten tudja, hogy fog majd az egész hogy fog összeállni, mire bemutatják” – nyilatkozta a rendező.

A Tőrbe ejtve: Az üveghagyma karácsony előtt egy nappal, december 23-án jelent meg a Netflixen, de egy kis ideig a mozik is forgalmazták a tengerentúlon. Johnson szerint a mozizás élménye továbbra is nagyon fontos az embereknek, és abban bízik, hogy ez a jövőben sem fog megváltozni: „Abban bízok, hogy bármi történjék is, a színház megtalálja a módját, hogy visszatérjen, megszilárduljon és megtalálja a helyét a kultúrában. Úgy érzem, mintha az emberek még mindig ezt akarnák

Egyébként a film a vártaknak megfelelően nyitott, és már az első napokban sokan indították el a Netflixen a sztárokkal teletűzdelt új sikerfilmet. A Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon nagyon magas, 94 százalékos értékelésen áll a szakmabeliek véleménye szerint, de a nézők tetszését is elnyerte: ők 93 százalékosra értékelték az alkotást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét