A pletykák szerint Aaron Taylor-Johnson a James Bond producerével tárgyalt az ikonikus szerepről. 

A Nincs idő meghalni 2021-es premierje után mindenki számára világossá vált, hogy Daniel Craig nem tér vissza a legendás 007-es titkosügynök szerepében. Azóta persze mindenki azon spekulál, ki lesz Őfelsége titkosügynöke, és a legújabb hírlapi pletykák szerint a 32 éves brit színész, Aaron Taylor-Johnson a legesélyesebb a szerepre.

A Collider arról ír, hogy a franchise producere, Barbara Broccoli nemrégiben találkozott a színésszel, és a megbeszélés állítólag kifejezetten jól ment. Ahogy a híroldal is megjegyzi, Taylor-Johnson több szempontból is alkalmasnak tűnik a szerepre. Egyrészt a kora miatt, ugyanis ahogy a franchise egyik producere, Michael G. Wilson is fogalmazott: „Nem lehet valami kölyök, aki most érettségizett és betanul”. Másrészről az akciófilmek világában is otthonosan mozog a színész; játszott többek között a HA/VERben, a Godzillában, a Tenetben és a nemrég bemutatott, Brad Pitt főszereplősével készült A gyilkos járatban is.

Fotó: IMDb

Mint mindent, ezt a pletykát is érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy Aaron Taylor-Johnson egyre esélyesebbnek tűnik a szerepre, és mi személy szerint el is tudnánk őt képzelni Daniel Craig helyére a következő James Bondként. Egyébként a celebpletykákban élen járó Deuxmoi nevű Instagram-fiók már hetek óta készpénzként kezeli, hogy Taylor-Johnson az új 007-es.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét