Alig egy hónap múlva bárki az otthona kényelméből élvezheti a Fekete Párduc 2-t, ugyanis a film felkerül a Disney+ streamingszolgáltatóra. 

November 10-én kezdték vetíteni a hazai mozik a Fekete Párduc folytatását (eredeti címén Black Panther: Wakanda Forever) melyet az első részhez hasonlóan Ryan Coogler rendezett. Miután Vakanda királya, T’Challa megformálója, Chadwick Boseman hosszan tartó betegség után 2020 nyarán sajnos elhunyt, a készítők nem tudták tovább szőni a király és fiának történetét. Az új vakanda történet azt mutatja be, hogyan próbál egy ország az uralkodója nélkül, egy család pedig a szerette nélkül tovább boldogulni a világban.

A Disney+ streamingszolgáltató most hivatalosan is bejelentette, hogy a Fekete Párduc 2. február 1-jén kerül fel a felületre, így akik kivárták a streaminges premiert, vagy szívesen újranéznék a filmet, azoknak már nem kell sokat várniuk arra, hogy újra elmerülhessenek a kitalált afrikai ország történetében. A streaminges premier örömére egy új trailer is érkezett, ám csak azoknak ajánljuk a megtekintését, akik már látták a filmet, ugyanis a bemutató az új Fekete Párduc személyét is leleplezi.

Egyébként a Fekete Párduc 2. hatalmasat ment a pénztáraknál, csak a nyitóhétvégéjén 180 millió dollárt sikerült összehoznia Észak Amerikában. Világszerte további 150 millió dollárra tett szert, amivel összesen 330 milliós bevételt sikerült produkálni mindössze a nyitóhétvégéje alatt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét