A DC Comics egyik legújabb Joker-képregényében, a bűn bohóchercege teherbe esik. 

A képregényvilág egyik legismertebb gonosztevőjéről, Batman legádázabb ellenfeléről már számtalan történet született, ám ilyen, mint a mostani, még sosem. A The Man Who Stopped Laughing képregényszéria negyedik számában az olvasók ugyanis azzal szembesültek, hogy a népszerű karakter várandós lett. Hab a tortán, hogy Jokert nem más, mint Zatanna szuperhősnő „termékenyítette” meg.

Bár könnyű lenne azt gondolni, valójában nem kifejezetten egy LMBTQ+ témájú kiadványról van szó, a történet szerint ugyanis Joker a mágia által esik teherbe, miután Zatanna megátkozza őt. Ennek előzménye, hogy a szupergonosz örököst akar magának, ezért megkörnyékezi a hősnőt, mondván remek párt alkotnának. Zattana ezen bedühödik, elmond egy varázslatot, majd hozzáteszi, hogy „senki másnak nem lehet gyereke Jokertől„. Másnap Batman főellensége kilenc hónapos terhesen ébred.

Persze a szülés sem hétközanpi módon zajlik. Joker egy barna, bábszerű dolgot öklendezik fel, amelyből egyszer csak kilép egy fiatal fiú, aki egy az egyben úgy néz ki, mint az „anyja”.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét