M3GAN, a robotbaba itthon még nem is debütált a mozikban, de a készítők már a folytatást tervezgetik. 

Már csak pár nap, és itthon is a mozikba kerül Gerard Johnstone robotbabás horrorfilmje, amely az Insidious és a Démonok között franchise-ok írója és rendezője, James Wan ötlete alapján készült. A készítők bizakodva tekintenek a jövő elé, ami persze nem véletlen, ugyanis az első kritikák szerint meglepően jól sikerült a produkció, sőt a múlt héten James Cameron legújabb szuperprodukcióját, az Avatar: A víz útját is sikerült megszorongatnia a tengerentúlon.

A film fogadtatását elnézve nem csoda, hogy már a folytatás lehetősége is felmerült. Gerard Johnstone rendezőt egy interjúban arról kérdezték, hogy mi lehet a következő projektje, mire ő azt válaszolta: „Ó, hát, szó van a [M3GAN] folytatásról, de várnunk kell, és meglátjuk.

Egyébként a M3GAN a babás horrorfilmek alapjaira épül, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem egy gyerekjáték, hanem egy rendkívül fejlett robot kezd mészárlásba. A történet szerint a zseniális, robottechnológiával foglalkozó szakember, Gemma egy mesterséges intelligenciával működő életszerű robotbabát fejleszt, és elhatározza, hogy odaadja árván maradt unokahúgának, Cady-nek, hogy segítse őt a gyász feldolgozásában, és a lány ne érezze magát annyira egyedül. A baba kezdetben remek társnak bizonyul, azonban egy ponton túlságosan elkezd kötődni Cady-hez, és úgy érzi, mindentől és mindenkitől meg kell védenie a kislányt, ami a legkisebb mértékben is fenyegetést jelenthet a számára. És ahogy az sejthető, ennek nem lesz szép vége.

M3GANt január 12-én kerül a hazai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét