A Wednesday karakterét megformáló Jenna Ortega szerint jó ötlet lenne, ha a színésznő-énekesnő Lady Gaga szerepet kapna a sorozatban. 

A Wednesdaytánc rekordgyorsasággal söpört végig a TikTikon, ám a közösségi médiában már nem az eredeti, a sorozatban elhangzott számra táncoltak a felhasználók, hanem Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című számára, amely azóta a második virágkorát éli. A nagy felhajtás természetes Lady Gaga figyelmét sem kerülhette el, aki egy ponton maga is feltöltötte saját koreográfiáját a TikTokra.

@ladygaga

BLOODY WEDNESDAY #fyp

♬ original sound – heyy

A címszereplőt megformáló Jenna Ortegát most arról kérdezte a Variety riportere a Golden Globe-on, hogy mit szólna, ha Lady Gaga is szerepet kapna a sorozat második évadában. A színésznő nem hezitált sokat, azonnal rávágta, hogy ebben szerinte még a Netflix is benne lenne. „Ha Lady Gaga szerepelne a sorozatban, akkor ők ketten két szörnyeteg lennének, akik megértik egymást.

Hogy Lady Gaga szerepet kap-e a szériában, nem tudni, annyi biztos, hogy a második évad zöld utat kapott, így további egy évadon keresztül még biztosan folytatódik az Addams-család morcos kislányának története. Az első etap egyébként kirobbanóan nagy siker lett: nem csak minden idők harmadik legnépszerűbb sorozata lett a Netflixen (csak a Squid Game és a Stranger Things 4. évada előzte meg), de még popkulturális jelenséggé is vált a médiában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét