Félig Fej nélküli Nick, a bagolyház és Matilda Weasley professzor is felbukkan a Hogwarts Legacy új, lenyűgöző előzetesében. 

Már csak pár hét és érkezik a Harry Potter világában játszódó nyílt világú akció-szerepjáték az első generációs konzolokra. A videójátékot fejlesztő Avalanche csapata persze maximumra járatja a hype-ot: nem telik el úgy hét, de szinte nap sem, hogy ne érkezne valami új információ, előzetes vagy játékmenetet bemutató videó a Harry Potter RPG háza tájáról.

A Hogwarts Legacy legújabb előzetesében madártávlatból tekinthetjük meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolát, de betekintést nyerünk a nagyterem egyik szegletébe is, ahol épp Matilda Weasley professzor, a Roxfort igazgatóhelyettese látható diákokkal körülvéve. Ezen kívül a Tiltott Rengeteg és néhány titokzatos helyszín is felbukkan a videóban, utóbbiak feltehetően messze az iskola területén kívül találhatóak.

Az előzetesben több mágikus lény és fantasztikus karakter is szerepel; többek között egy komisz sárkány, egy engedetlen hippogriff, néhány Aragog-szerű pók, no és mindenki kedvence, Félig Fej nélküli Nick is.

A Hogwarts Legacy február 10-én érkezik az új generációs konzolokra, a PlayStation 4 és Xbox One birtokosok április 4-én, a Nintendo Switch tulajdonosok pedig július 25-én léphetnek be először a Roxfort falai közé.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét