Rian Johnson már a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma címével sem volt elégedett, a harmadik filmet illetően pedig már ötlete is van az alcímre vonatkozóan. 

Karácsony előtt egy nappal, december 23-án debütált a Tőrbe ejtve második része, a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, amely – amint az várható is volt – szép nézettségi számokat hozott a Netflix konyhájára. Ennek fényében nem volt kérdés, hogy harmadik rész is készül Daniel Craiggel a főszerepben, az új alkotás rendezője pedig az első és második filmet is jegyző Rian Johnson lesz.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Johnson nem elégedett a második Tőrbe ejtve-film címével, szerinte a legjobb az lett volna, ha egyszerűen csak Üveghagymának nevezik el. Most a The Filmcast podcastban beszélt arról a rendező, hogy szeretné megváltoztatni a teljes franchise alcímét, hogy az minél inkább eltávolodjon az eredeti film témájától, és jobban összpontosítson a jövőbeni filmekre, valamint Benoit Blanc alakjára. Johnson szerint valahol érthető, hogy a Netflix szeretné tartani a Tőrbe ejtve-címet, hiszen az első rész nagy siker volt világszerte, ugyanakkor a filmek közötti összekötő kapocs tulajdonképpen a  magándetektív, Benoit Blanc alakja, és ezt célszerű lenne az alcímben is tudatni a nézőkkel. A rendező azt is elárulta, szerinte a tökéletes alcím a Benoit Blanc rejtélye lenne.

A második részben Blanc egyébként egy techmilliárdos görög magánszigetén nyomoz, ahol valakit rejtélyes módon meggyilkolnak, és látszólag senki nem tudja, ki vagy mi vezetett a tragédiához.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét