Tavasszal érkezik a mozikba a népszerű Dungeons & Dragons asztali szerepjáték alapján készül film Chris Pine főszereplésével. 

Itthon közel sem örvend akkora sikernek a Dungeons & Dragons nevű szerepjáték, mint az Egyesült Államokban, de ha valahonnan, akkor a Stranger Things sorozatból sokaknak ismerős lehet, hiszen a főszereplő srácok életében is fontos szerepet kap a szóban forgó „társasjáték”. Laikusként a Dungeons & Dragonsról annyit érdemes tudni, hogy a játékosok bizonyos karakterek bőrébe bújnak és a játékmester által irányított kalandokban vesznek részt egy tábla körül ülve, melyekben szörnyek és mindenféle különleges lények, például sárkányok is szerepelnek.

A nagysikerű szerepjátékból már készült egy feldolgozás Sárkányok Háborúja címmel Jeremy Irons és Marlon Wayans főszereplésével, ami mind a kritikusok, mind a nézők szerint csapnivalóra sikeredett, ám ez nem akadályozhatta meg a készítőket abban, hogy a film még további két részt megérjen. Most a Paramount Pictures veselkedett neki a témának, méghozzá nem kisebb színészek, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant és a Bridgerton sorozat sztárja, Regé-Jean Page szereplésével.

A filmet Jonathan Goldenstein/John Francis Daley rendezőpáros vette kezelésbe, akik az Éjszakai játék című komédiát direktorként, míg a Pókember: Hazatérés című Marvel/Sony produkciót íróként jegyzik.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület március 30-án érkezik a magyar mozikba, alább nézhető a legfrissebb előzetes.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét